Minimizer bra, минимизиращ сутиен, видове, какво е това минимизиращ сутиен?

Minimizer bra,  минимизиращ сутиен, видове, какво е това минимизиращ сутиен?
15124270-ljDmlzP4 26335huge
Минимизиращ сутиен

Смята се, че да изберете сутиен за големи гърди е много по-лесно, отколкото за  притежатели на малки размери сутиени, както и вечната завист към жени с големи гърди. Въпреки това, безспорен факт е, че големите гърди са по-склонни към преждевременно остаряване, увисва под собствената си тежест, по-често се появяват стрии и доста по рано омеква. За да предотвратите тези процеси, трябва постоянно да се грижите за бюста си и да носите правилния за вас сутиен. Производителите предлагат широка гама от модели на сутиени, но не всички са подходящи за ежедневна употреба.

Сутиенът за големи гърди в идеалния случай трябва да:

triumph-ladyform-beauty-minimizer-buegel-bh-weiss-2-0x0-1 t-1DJ93-3 ss s
– 
добре да  поддържа гърдите. Това качество на бельтоо излиза на преден план, когато става въпрос за физическа активност и стрес;
Сутиен не трябва да притиска гърдата, тъй като това води до нарушаване на нормалното функциониране на организма, различни заболявания, рак на гърдата и преждевременно стареене;
тъй като големи гърди причиняват на гръбначния стълб допълнителна тежест, сутиенът трябва да има специална кройка и да  е комфортен.

Има ли такъв сутиен? Да, това е минимизиращия  сутиен (Minimizer).
Каква е минимизиращ сутиен
new-bag-marks-ff-leather-effect-with-crock minimizer-bh -marka-so-sweet CH-2031-35-Hedona_SG_Moule-FT felina-buegel-bh-moments-weiss-232655_CAT_M_130514_165803 lil428_fog 15120637-1soFJrQl  15062864-jwhmGYuz
Моделът минимизиращ сутиен се отнася към коригиращия вид бельо, защото намалява визуално големината на чашката ви с около 1 ,2 размера. Това намаляване на гърдите в действителност е само визуален ефект и се постига чрез специална кройка, Minimizer bra не притиска гърдите и е напълно безопасен за здравето на жената.

Classic Minimizer bra има широки презрамки, които  формират на гърба на една U-образна ивица и има удобна закопчалка най-малко с две куки( много често са 3 или 4). Тази форма на презрамките е разработена специално, за да се намали натоварването на гръбначния стълб и да се избегне триене в областта на рамото. Чашките на минимизиращия Сутиен имат Т-образен шев, което основно осигурява идеална локация във вътрешността на бельото за  гърдите. За намаляване на обема оптически съответства вмъкването на  два слоя плат на горната част на чашите, а също така има вертикални вложки от  двете страни, което допринася за поддържане на гърдата.
Първите сутиен minimizers не са имали  метални части – банели,  изработени са били само от памук, понякога украсени с дантела или плетеница. Съвременните производители предлагат подобрени модели, които са банел за по-добра поддръжка на гърдата.
Удобства на минимизиращия сутиен
Днес минимизиращия сутиен , като правило,  е изработен от текстилен плат  найлон и ликра , на външен вид наподобява сатенен материал, част от горната част на чашките е изработена от дантела или декоративна дантела. Може да бъде често и памучен

Поддържащ сутиен минимизиращ

С течение на времето класическата форма на минимизиращия сутиен е била постепенно променяна, така че много  производители са оставили Т образния шев а долната част на сутиена може да бъде едно цяло или с един шев по диагонала. Също така, вече има модели с напълно безшевни чашки с тънки презрамки, като те  по-добре да се носят за специални случаи (например, под дълбоко деколте). Поддържащата ефект се постига чрез безшевно бельо от еластична материя, странични панели и банели, както и специални вложки и двупластов материал в долната част на чашките.

1 thoughts on “Minimizer bra, минимизиращ сутиен, видове, какво е това минимизиращ сутиен?

Add yours

Вашият коментар

Нагоре ↑